Интернет-библиотека NemaloKnig.com: читай-качай!

Алън Сара Адисън - книги автора

Творчество автора (Алън Сара Адисън) представлено в следующих жанрах: Любовные романы, Современные любовные романы

 Название
 Серия
 Жанр
Вкусът на мечтите

Красива кутия за бонбони… само че не пълна с шоколад, а с вълшебни мигове. Кой не би посегнал към нея? И отново… и отново…За Джоузи купищата сладкиши и любовни романи са единственото спасение от живота в тираничната сянка на майка й. Но след като открива в дрешника си жена, промъкнала се там през нощта, нищо вече няма да е като преди.

Неканената гостенка е Дела Лий — жена с груб език и златно сърце. Какво я е отвело и къщата на Джоузи? Защо я насърчава да се запознае с Клоуи — момичето, чиито най-добри приятели са книгите, идващи при нея без покана? Ще се осмели ли Джоузи да признае любовта си към Адам, заради когото винаги облича червената си жилетка? А ще прости ли Клоуи на любимия си, завинаги откраднал сърцето й?

Сара Адисън Алън възбужда апетита за следващата порция вълшебства с тази пленителна история за семейни тайни и тайни страсти. Изтъкан от искрици магия, „Вкусът на мечтите“ е омаен разказ за свят, в който червеното носи щастие, а любовта може да разцъфти дори и през зимата…

Серия:
 
Градина на желанията

Градината на желанията — нежна и омагьосваща, изпълнена с неустоимия чар на сбъднати мечти…Жените от семейство Уейвърли се славят с необикновените си дарби. Толкова необикновени, че удивляват и дори предизвикват мъничко завист сред хората от градчето Баскъм, Северна Каролина.

Мълви се, че цветята в градината на Уейвърли въздействат на всеки по необичаен начин. И че никой не бива да вкуси плодовете на ябълковото дърво, растящо там.

Сестрите Клеър и Сидни са типични Уейвърли… Но са и толкова различни една от друга. Клеър — наглед спокойна, но имунизирана срещу любовта. Сидни — бунтарка, вечно преследваща неуловимото щастие.

Обединява ги едно — дарбата им да усещат и разбират хората. И двете обаче ще трябва да излекуват раните от миналото, за да намерят път към бъдещето… и към мъжете, които ги обичат.

Омагьосваща и очарователна, „Градина на желанията“ представя романтичния свят на магическия реализъм, подправен с топлото дихание на Юга и аромата на цветя.Цветно изкушение за почитателите на „Приложна магия“ и „Като гореща вода за шоколад“!

Серия:
 
Тайна с цвят на праскова

Уодс ъв Уотър е обикновено градче, в което животът би трябвало да тече монотонно и скучно. Но на хълма над града спи магическа тайна. Събудена, тя преобръща сивото ежедневие и го обвива в мъгла с аромат на праскови…

Две напълно различни жени се изправят срещу отдавна забравеното минало и пагубните му тайни, които имат силата да разбиват съдби, но и да създават приятелства за цял живот!

В очите на другите Пакстън Осгуд е спокойна, организирана и държи всичко под контрол… Освен чувствата си, които я поставят в изключително деликатна ситуация. Приятелките й отдавна са създали семейства, а тя все още живее с родителите си и е нещастно влюбена в най-добрия си приятел.

Уила Джаксън е известна с лудориите, които е вършела в гимназията. След завръщането си в града тя е издигнала стена от безразличие около себе си. Ала появата на Колин Осгуд заплашва да събуди стихията в нея.

Различни, но обединени от неведомите нишки на минали събития, двете жени откриват, че съдбата невинаги ти показва пътеката, по която ще поемеш. Но ако извадиш късмет, се случва да срещнеш човек с компас…Сара Адисън Алън очарова с пленителна история за приятелство, любов и неочакваните възможности, които ни предлага съдбата. „Тайна с цвят на праскова“ е омагьосващ роман, съчетаващ типичния южняшки чар с ароматен полъх на кафе и праскови.

Серия:
 

Схожие по жанру новинки месяца

 •  Брачный сезон. Сирота
   Свободина Виктория
   Любовные романы, Современные любовные романы

  После смерти родителей меня воспитывал дедушка. Воспитывал весьма вольно, не как девочку из благородного, пусть и обедневшего рода, что меня ни капли не смущало, а только радовало. Увы, когда и дедушка покинул меня, мне пришлось вернуться на родину родителей под опеку дальних и далеко не самых приятных родственников. Но все не так уж плохо, как может показаться. Я лелею надежду поступить в престижную магическую академию и, наконец, стать самостоятельной и полностью независимой.

 •  Нежность в хрустальных туфельках
   Субботина Айя
   Любовные романы, Современные любовные романы, Эротика

  Я — Хорошая домашняя «умница».

  Он — Плохой парень, которому нет дела до кольца у меня на пальце.

  Я — Варя Данилова, учительница литературы в элитной школе.

  Он — Даня «Лень» Ленский, мой ученик с «галерки».


 •  БДСМ-клуб "Сабспейс": Подчини меня нежно
   Люче Лина
   Любовные романы, Современные любовные романы, Эротика

  Лиза — обычная девушка, машину которой однажды задевает симпатичный мужчина, в автомобиле которого обнаруживается… огромная плеть. Незнакомец предлагает оплатить ущерб и разъехаться, но она под влиянием порыва обращается с просьбой показать ей мир БДСМ. И, хоть опытный доминант не в восторге от идеи взять новичка под свое крыло, он соглашается стать ее проводником в "особенном" клубе на одну ночь. У Макса есть все, но ни одна женщина не привлекает надолго. Новички — особенно, но внезапно он обнаруживает в интересе Лизы к БДСМ затаенную подоплеку, и желание помочь девушке преодолеть ее скрытую боль неожиданно высвобождает и его способность любить.

  Предупреждения: очень откровенно, строго 18+

  ВНИМАНИЕ: сокращенная версия романа, с вырезанными эротическими сценами и без эпилога от лица Лори.

 •  Нехорошо подглядывать (СИ)
   Гетта Юлия
   Детективы и Триллеры, Триллер, Любовные романы, Современные любовные романы

  Нехорошо подглядывать. Подслушивать при этом - вдвойне нехорошо. Но разве подобный довод может остановить брошенную, пьяную, да еще и скучающую девушку? Вряд ли.

  Вот и я влезла, куда не следовало... Увидела то, что не должна была... Нажила себе приключений...


 •  Связанные Ненавистью (СИ)
   Рейли Кора
   Любовные романы, Современные любовные романы, Остросюжетные любовные романы, Эротика

  Когда Джианна увидела, как ее сестра Ария выходит замуж за человека, которого она едва знала, она пообещала себе, что не позволит, чтобы с ней случилось то же самое.

  Маттео - охотник - Витиелло обратил свой взор на Джианну в тот момент, когда увидел ее на свадьбе своего брата Луки. И Рокко Скудери более чем готов отдать ему свою дочь, но Джианна не намерена выходить замуж по какой-либо другой причине, кроме как любовь. За несколько месяцев до свадьбы Джианна сбегает от своих телохранителей и пропадает. У нее достаточно денег, чтобы сбежать в Европу и начать новую жизнь. Но оставаться незамеченной, когда толпа ищет ее, это вызов, который она принимает, тем более, что один из их лучших охотников и убийц преследует ее: Маттео Витьелло.  

  После шести месяцев в бегах Джианна, наконец, устраивается в Мюнхене, но затем Маттео и пара солдат ее отца находят ее с другим мужчиной.  

  Несмотря на ее мольбы, они убивают ее парня, и Джианна вынуждена выйти замуж за Маттео. Ее эмоции чередуются между виной за то, что она втянула невинного в свой мир и ненавистью к Маттео. Джианна полна решимости сделать жизнь мужа адом. Но Маттео мастер игр разума, и их борьба за власть вскоре превращается в ночи страсти, наполненные ненавистью.

 •  Отрицание (ЛП)
   Джонс Лиза Рене
   Любовные романы, Современные любовные романы

  Элла Фергюсон просыпается одна в Италии, не зная, кто она, а великолепный мужчина заявляет, что она его. Он высокий, смуглый и сексуальный, с деньгами и властью, тип мужчин, который заставляет девушек хотеть, чтобы ими обладали. И он овладевает ею, нашептывая грешные прекрасные обещания, крадя ее веру и сердце. Хотя вскоре, прошлое находит ее, выдергивая ее из кокона страсти и безопасности. Все не так, как кажется. Правда разрушит ее мир, но она может сделать ее свободной, если не уничтожит сначала.

 Жанры книг


 Новые обзоры