Интернет-библиотека NemaloKnig.com: читай-качай!

Книги серии «Harry Potter (ro)»

Эта серия относится к следующим жанрам: Фантастика, Фэнтези
В этой серии представлено творчесво следующих авторов: Rowling Joanne K, Rowling J K

 Название
 Автор
 Жанр
Harry Potter şi Camera Secretelor , часть 2.

Harry îsi petrece prima vacanţă de vară cu familia Dursley care se decide să nu-l mai lase să se întoarcă la Hogwarts. El va fi ajutat să scape din casa rudelor de prietenul lui, Ron Weasley, care-l răpeşte într-o maşină zburătoare. Întorşi la şcoală, se petrec anumite lucruri ciudate: forţe malefice pietrifică elevii (ceea ce i se va întampla şi lui Hermione). În timp ce Harry şi Ron încearcă să dezlege misterul acestor întâmplări, află că, undeva în şcoală, este ascunsă o “Camera a Secretelor”. Se zvoneşte că acolo trăieşte un monstru înfricoşător. Îşi dau seama ca aceasta cameră este cauza întâmplărilor ciudate şi sunt siguri că, dacă o vor descoperi, problemele lor se vor rezolva. Ca să afli daca au reuşit, nu trebuie decât să citeşti cartea şi nu o să regreţi pentru că este cel puţin la fel de bună ca prima.

Автор: Rowling Joanne K
 
Harry Potter şi Pocalul de Foc , часть 4.

In volumul patru, avem de-a face cu un Harry care stie sa isi stapaneasca acum puterile si care nu doreste altceva decat sa fie un vrajitor normal, ca toti colegii lui de paisprezece ani. Din intamplare insa, Harry nu este „normal” nici macar dupa standardele vrajitoresti…

Автор: Rowling J K
 
Harry Potter şi ordinul Phoenix , часть 5.

Harry Potter trebuie să înceapă cel de-al cincilea an de studiu la Hogwarts. Este disperat să se întoarcă la şcoală şi să afle de ce Ron şi Hermione au fost atât de secretoşi toată vara. Oricum, ceea ce va descoperi în acest nou an la Hogwarts îi va întoarce viaţa cu susul în jos… Un alt volum scris de J.K. Rowling: acaparator, electrizant, plin de suspans, secrete şi — binenţeles! — magie.

Автор: Rowling Joanne K
 
Harry Potter şi Prinţul Semipur , часть 6.

Vara este în toi, dar o ceaţă neobişnuită pentru acest anotimp bate în ferestre. Harry este în camera sa, aşteptând ca pe ace vizita domnului profesor Dumbledore în persoană. Una dintre ultimele ocazii în care l-a vazut pe director a fost când acesta purta un duel aprig cu Lordul Cap-de-Mort, iar lui Harry nu-i vine să creadă că domnul profesor Dumbledore chiar îţi va face apariţia tocmai în casa familiei Dursley. De ce îl vizitează acum? Ce este atât de important, încât nu poate aştepta până când Harry se va întoarce la Hogwarts peste câteva săptămâni? Al şaselea an la Hogwarts al lui Harry a debutat deja într-un mod ciudat, dat fiind că lumea Încuiată şi cea Magică încep să se împletească.

Автор: Rowling Joanne K
 

 Жанры книг


 Новые обзоры